Zaterdag, 24 september 2022

We zijn op de terugweg, vanuit Utrecht, met 4 nieuwe katten. Uit Spanje. Bijgaand de foto's van enkele nieuwe opvang-katten. De opvangen in Spanje zijn weer wat leger, maar geen zorgen: die zijn in no time weer gevuld. We gaan onze nieuwelingen even met rust laten. Hoop over ze heen gekomen, rust nodig. Komt goed.

Zaterdag, 17 september 2022

Het weer is opeens omgeslagen en de kachel is hier aan het branden. De diertjes hebben het prima naar hun zin. We mochten ook nog bij een dierenwinkel voer halen voor onze asiel-collega's in Spanje.  Even wat collega's blij maken.

 

Woensdag, 7 september 2022

Meerdere van onze donateurs belden dat de haagse dierenambulance blijkbaar propvol zit met katten en of wij er geen konden opnemen. Zouden we inderdaad wel willen. We hebben ook plek. Maar we krijgen niets van ze. Dus we richten ons op zwerfkatten, die wel hulp nodig hebben. U hoeft dus niet meer te bellen, we zijn ervan op de hoogte.

 

Zaterdag, 3 september 2022

Het zijn rare tijden. Enkele van onze vrijwilligers merken dat ze met onhoudbare energierekeningen zitten en we gaan eens onze hersens hierover buigen.

De katten en andere dieren zitten goed. Die hebben de problemen niet,  gelukkig. Iedereen een goed weekend!

1 September 2022

We gaan enkele nieuwe opvang-katten krijgen en we houden u op de hoogte...