Zaterdag, 30 maart 2024

We mochten nog bij een dierenwinkel wat gratis dierenvoer halen. Altijd welkom! En als we het niet kunnen gebruiken, gaat het door naar bevriende collega's.

Zaterdag, 23 maart 2024

Ruimte zat, ruimte zat!

Maandag, 18 maart 2024

Een tip voor de mensen, die graag wat meer doen om het milieu te redden: als u naar de site www.bloembijenmeer.nl gaat, dan kunt u voor 10 euro per vierkante meter (dus 1 x 1 meter) bloemen laten zaaien. Goed voor de bijen, het milieu en leuk om kado te geven aan goede vrienden, op wie je altijd zuinig moet wezen.

Zaterdag, 16 maart 2024

Omdat een vrijwilliger al 20 jaar bij ons rondloopt, hebben we haar meegenomen naar www.bandubeach.nl  (de vroegere naam was Veronica, alom bekend bij alle Scheveningers). Even koffie met gebak om te vieren, dat mensen al zo lang onze dieren willen verzorgen. Was een gezellige ochtend, aanbevelenswaardig!

Zaterdag, 9 maart 2024

Foto van Toetje. Begint een beetje dement te worden, we maken ons wel eens zorgen en vervolgens  zit ze boven in het ramen naar de eksters op het dak van de buren te loeren. Vol plezier en leven. Die komt er wel.

Zaterdag, 2 maart 2024

Belasting invullen!!!!! Maar dat zal iedereen wel weten.

Denk eraan, dat iedereen z'n donaties aan onze stichting kan terug krijgen via de belasting. 38% zoals altijd. Wij hebben de anbi status.

De (zwerf)katten doen het prima. Buiten worden de groepen steeds kleiner. Maar telkens als we denken, dat we er zijn, krijgen we weer een andere groep aangeboden om over te nemen. Dus voorlopig gaat het nog steeds dóór. 

Maar we hebben grandioze vrijwilligers, dat kan niet voldoende genoeg gezegd worden, en die laten ons niet in de steek. Eentje ging met pensioen en leeft nu in Portugal. En daar gingen zij en haar man gewoon verder met zwerfdieren redden. Het probleem daar is nog groter dan hier.

Mensen, blijf positief in deze enge tijden en geef uw huisdier een extra knuffel.