Koningsdag 2024

Beste donateurs en andere mensen, die onze dieren helpen,

Allemaal een fijne Koningsdag gewenst! Wij gaan even (nadat we alles weer spik en span hebben gemaakt in de opvang), ergens iets eten en drinken met onze vrijwilligers. 4 vrijwilligers staan ergens in het land op een rommelmarkt om geld voor de opvang op te halen. Geen zorgen, ze staan ergens droog en binnen.

Hartelijke groeten allemaal van onze ex-zwerfkatten en een leuke Koningsdag gewenst!

Zaterdag, 20 april 2024

Het blijft koud, maar de vrijwilligers blijven trouwen hun honden uit laten. En dan na afloop koffie bij een strandtent. De kachel slaat nog steeds aan, dus de katten blijven het warm houden. Gister bij de drukker de nieuwsbrieven voor mei 2024 opgehaald. Als die verstuurd wordt, half mei, dan begint direct de 50% aktie om enkele stichtingen te helpen hun bankrekening weer gezond te krijgen.

Iedereen een goed weekend gewenst!

Zaterdag, 13 april 2024

We kregen nog voor de Spaanse dieren een heleboel extraatjes. Meteen doorgestuurd naar het inzamelpunt in Vledder, zodat ze er weer pallets mee kunnen opbouwen!

Zaterdag, 6 april 2024

Zien we ergens op een verkeersweg een kip zitten, weggedoken in de struiken. U begrijpt: dé ultieme kans om ons nieuwe vangnet uit te proberen! Dus auto aan de kant, net eruit en op die kip af. Maar die zag de bui al aankomen en die rende terug naar het stuk land, waar ze thuis hoorde. Húp, over het hek heen en weg wezen. Toch haar leven gered, denken we maar zo!

Verder kregen we nog een telefoontje, dat we gratis voer mochten halen. Even een vrijwilliger erop af gestuurd, want die vindt dat prachtig. Het is al doorgestuurd naar onze collega's, die buitenlandse zwerfdieren helpen.