Zaterdag, 28 oktober 2023

Met alle vrijwilligers hadden we nog een discussie over hoe het leven goedkoper te maken. Want de kosten rijzen de pan uit. Maar hoe, hoe krijgen we dat voor elkaar? Toevallig kwam er een motie voorbij om de btw op de dagelijkse boodschappen te verlagen. Best wel een goed idee. Wel verbazingwekkend,  hoe sommige partijen op dit onderwerp stemmen.

Zaterdag, 21 oktober 2023

We mochten nog bij onze dierenarts voer meenemen, dat over de datum was. Dus opgestuurd naar Friends of Animals, die het weer in grote pallets verder stuurt, richting Spanje.

Even iets heel anders, maar toch enorm belangrijk. Er stond een tip in de krant, die we graag met u delen. Als het nieuwe pensioenstelsel er is, check dan even of uw gegevens er goed in staan. Dus geboortedatum bijvoorbeeld. Want anders kijkt u over tien jaar op uw gemakje eens wat uw pensioen gaat worden en blijkt er al tien jaar een fout in het systeem te zitten. Fijn weekend, iedereen!

Zaterdag, 14 oktober 2023

Er liep nog een zielig miauwende kat schaarloos in de straat. Dus 3 vrijwilligers er achter aan gerend, maar ze hebben hem te pakken. Iedereen goed weekend!

Zaterdag, 7 oktober 2023

Iedereen bedankt voor de aardige reacties op onze nieuwsbrief! We gaan even onze vrijwilligers meenemen om iets te eten (op kosten van de bestuursleden). Geniet van het mooie weer, dat doen de zwerfkatten bij ons ook.

 

Dierendag 2023

Iedereen een leuke dag gewenst met alle huisdieren! De nieuwsbrief ligt al in de brievenbus om de hoek,  dus houd morgen uw eigen brievenbus in de gaten.