Zaterdag, 20 mei 2023

Welnu, de 50% aktie begint al lekker te lopen.

En even een opmerking voor mensen, die interesse hebben in een groen dak.... (dus van die mossen en plantjes erop te laten leggen). Het blijkt dat vogels er graag op nestelen. Klinkt nog beter, zou je denken, gezellige vogeltjesgeluiden. Maar diverse vogelasiels maken melding van het feit, dat ze jonge vogeltjes binnen krijgen, van daken en balkons afgehaald door bewoners, omdat het vogelleven al om 5 uur in de ochtend begint. Maandenlang. Dus denkt u er nog even een tweede keer over na.

Zaterdag, 13 mei 2023

We gaan even onze vrouwelijke vrijwilligers verwennen met een ontbijtje voor moederdag. Iedereen namens de opvangdieren een goed weekend gewenst met veel zon! En volgende week hebben we weer, samen met enkele andere stichtingen, een 50% aktie, zodat we onze bankrekening weer kunnen voeden vanwege de dierenartskosten.

Zaterdag, 6 mei  2023

Het mooie weer is gekomen en daar zijn onze katten enorm blij mee. 17 mei start de 50% aktie mei 2023, tegen die tijd liggen de nieuwbrieven (vers van onze drukker) ook weer bij onze trouwe donateurs in de brievenbus. Iedereen een goed weekend gewenst!