Woensdag, 11 juni 2024

Drukke week, weer. Omdat we (even opscheppen) zeer goede contacten hebben met onze buren, gaat soms 3x per dag de deurbel. Pools eten, Hollandse spaghetti (dank, Nancy en Pascal, dank), nog meer Pools eten (Nederlandse sinasappels, uit de Westlandse kassen waar onze Poolse buren werken). Het leven is zwaar. Als dank hebben we onze Hollandse buren meegenomen naar de groothandel in dierenvoer en mandjes. Altijd lachen voor mensen, die hier nog niet eerder zijn geweest: alsof je een kind loslaat voor het eerst in de speelgoedwinkel. En dan nog een telefoontje dat we weer voer mochten ophalen, dat over de datum is. 2x moeten rijden, daarna reed één van onze vrijwilligers even door naar Vledder (ja, klopt: Vledder in Drenthe). Dus de opslag was meteen weer leeg.

Zaterdag, 8 juni 2024

We mochten weer 2 winkelwagens vol oud voer ophalen. Dus 2x gereden en meteen van alles doorgestuurd naar Friends of Animals.

Donderdag, 6 juni 2024

Onze vriendin Marjan, die met pensioen in Spanje is en daar al enkele jaren honden en katten redt, vroeg ons nog om hulp voor een katje, dat ze had geplaatst bij Marjolein in Amsterdam. Leuk gesprek gehad met Marjolein en onze hulp aangeboden. Komt helemaal goed! Marjolein blij, Marjan blij en katje blij. En dat is het belangrijkste.

Zaterdag, 1 juni 2024

Beste donateurs,

De 50% aktie is nu afgesloten. Wij gaan dit even vieren met een ontbijtje voor onze vrijwilligers (nadat ze de opvang hebben schoongemaakt...)

Iedereen duizendmaal dank!!!! Indrukwekkend, zoals u ons altijd weer helpt!