Zaterdag, 26 november 2022

We zien oproepen voorbij komen voor mensen om die 190 euro energie-teruggave te doneren aan een goed doel. Hartstikke goed, maar... houdt u allemaal er rekening mee, dat de BTW vanaf 1 januari a.s. wordt verhoogd van 9% naar 21%? En dan kunt u die 190 euro  zelf wel eens dringend nodig hebben.

Verder gaat half december de 50% aktie weer van start via www.samenwerkende-dierenclubs.nl Onze nieuwsbrief ligt tegen die tijd in de brievenbus bij onze donateurs en er wordt weer uitgebreid in verteld wat de deelnemende dierenopvangen in Nederland en het buitenland allemaal doen om dieren te redden.

We mochten ook nog voer ergens ophalen (dank, dank!) en er komt over twee weken een nieuw katje bij, vanuit het buitenland. 

Zaterdag, 12 november 2022

De veiling van Friends of Animals loopt prima op facebook. Kijk gerust mee of u iets leuks erbij ziet staan om te kopen, terwijl u tegelijkertijd de Spaanse privé dierenopvangen een handje helpt.

We gaan even enkele Tilburgse dierenvrienden vandaag ontmoeten, die we al jaren kennen van de zwerfkatten daar. Even samen eten en bijkletsen. Iedereen een goed weekend!

Zaterdag, 5 november 2022

Onze vrienden van Stichting Friends of Animals heeft vanaf vanavond een veiling met artikelen. Van de opbrengst gaat deze stichting weer verder met het financieel ondersteunen van meerdere privé opvangen in Spanje. In Spanje zijn, zoals u wellicht weet, geen asiels, zoals wij die in Nederland kennen. In Spanje gaan men in de gemeentelijke "asiels" niet zo vriendelijk om met dieren. Vandaar dat er veel privé opvangen zijn ontstaan, de afgelopen decennia.

De nieuwe Spaanse opvang-katten hebben zich prima aangepast. Begin december gaan we er nog eentje krijgen, dat wordt Torbellino. Marjan Medema (facebook) kan nog katjes meegeven op dit transport. Kijk gerust op haar facebook pagina, indien u interesse heeft!