Zaterdag, 27 augustus 2022

Er kwam nog een donateur langs met voer voor onze niet-verwende jongens en meisje. En er kwam nog iemand 2 zakken met handdoeken brengen. Die kunnen we altijd gebruiken!

Iedereen een goed weekend.

Zaterdag, 13 augustus 2022

Vanwege de hitte snelle schoonmaakronde door de opvang en daarna de vrijwilligers op een ijsje getrakteerd.

 

Dinsdag, 2 augustus 2022

We kwamen nog ergens een collega tegen van een egel-opvang. Die wist ons te vertellen dat ze een verzwakte egel binnen hadden gekregen dankzij een visser. Die zat ergens te vissen en zag opeens iets in het water naar hem toe zwemmen. Zijn eerste gedachte was dat het een rat was. Maar het bleek een egel te zijn. Nou had de visser een visnet bij zich en hij was zo aardig om de egel op te vissen en even bij de egelopvang langs te brengen.

 

We hebben van wat aardige Westlanders meerdere zakken met oude handdoeken en lakens gekregen voor onze eigen opvang, maar ook voor onze collega's van het vogelasiel.

Computer startte opeens niet op. Maar we zijn er weer. Onze voorzitter was met haar vriend in Griekenland en belde ons geschrokken op: "Wat een hoop zwerfkatten!!!!" Tja. Wat doen je eraan? In Holland loopt het ook uit de klauwen  door talloze oorzaken.

Verder hebben we contact met onze vrienden uit Spanje en eind september  krijgen we 2 Spaanse katten geleverd. We houden u op de hoogte.