Zaterdag, 28 januari 2023

We hebben inmiddels een nieuwe boelhouder gevonden, dus dat is geregeld. Het zonnetje begint ook weer te schijnen, merken we, dus alleen maar goede berichten.

De katten  in onze opvang en op onze voederplekken doen het ook goed. Buiten geen kittens meer, alles gecastreerd en gechipt. Binnen oude knarren, weinig gezondheidsproblemen en genieten van hun oude dag. Zo hoort het.

Zaterdag, 21-1-2023

We zijn druk bezig een nieuwe boekhouder te zoeken, want onze 80-jarige Frank gaat er toch maar mee stoppen. Dus alle vrijwilligers wilden een paar euro bijdragen aan een mooie bos bloemen. Frank, dank voor meer dan 15 jaar lang mooie jaarverslagen!

Verder gaat het leven zijn gangetje: Contacten onderhouden met sponsors en donateurs, oude buren uit Den Haag en gratis voer halen. Maar nu eerst... alles schoonmaken. Goed weekend!

 

Nieuw jaar en direct al een gekkenhuis met gewonde meeuwen van de straat rapen en dode katten opvegen. Verder ook goed nieuws, want meerdere nieuwe katten opgenomen, alsmede gratis voer mogen halen. Dat belooft veel goeds voor het nieuwe jaar! We blijven, zoals altijd, positief van aard. De 50% aktie is met prrrrima resultaten afgesloten. We gaan er weer voor. Doet u ook weer mee?