Dinsdag, 28-2-2023

Helaas weer één van onze oudere katten moeten laten inslapen. Opa, op het rode dekentje.

Zaterdag, 25-2-2023

Gelukkig komt er weer een zonnetje aanzetten, vandaag. Alle katten kunnen dus weer een zonnestraaltje meepikken. We mochten nog gratis voer ophalen voor Friends of Animals, die enkele Spaanse asiels ondersteunt. Foto volgt.

Zaterdag, 18 februari 2023

Af en toe het zonnetje, af en toe regen. De opvangkatten vinden het allemaal prima. Hun personeel maakt alles grondig schoon en de dieren kunnen luieren. Prima leventje, dus.

Zaterdag, 11 februari 2023

We gaan weer onze zwerfkatten voeren... de opvangkatten doen het verder prima. Iedereen een goed weekend!

Zaterdag, 4 februari 2023

En zo zitten we opeens alweer in de 2e maand van het nieuwe jaar. Op de radio horen we een berichtje: konijnenopvangen in Nederland luiden de noodklok. Overal worden maar konijnen buiten gevonden, vaak ook ziek. Het is wel duidelijk dat mensen geen zin hebben om met hun huisdier naar de dierenarts te gaan. Helaas komen nu de opvangen in de problemen, want die kunnen niet onbeperkt eigenaarloze konijnen opvangen, die direct enkele honderden euro's dierenartskosten meenemen. Het gaat niet goed in Nederland, dat is een feit.

 

In onze eigen kleine opvang gaat het gelukkig wel goed. Dieren doen het prima. Weinig dierenarts bezoeken op dit moment. (Houden zo)