Zaterdag, de laatste dag van het jaar 2022

Aan al onze donateurs, sponsors en schenkers van auto's vol voer: DUIZENDMAAL DANK. Veel gezondheid en nuchterheid toegewenst  en tot ziens in 2023!

 

Zaterdag, 24 december 2022

Aan al onze sponsors, donateurs, mensen die handdoeken kwamen afgeven etcetera: heel fijne Kerstdagen!!!

De Poolse buren kwamen nog eten afgeven, dus we gaan gezellig met de vrijwilligers een leuke avond ervan maken.

Heel veel plezier en gezondheid toegewenst en tot volgend jaar!

 

Donderdag, 15 december 2022

De 50% aktie is NU van start gegaan via de site www.samenwerkende-dierenclubs.nl We gaan deze site de komende dagen bijwerken met de foto's van de doelen, waarvoor men donaties wil ophalen. De nieuwsbrieven zijn vandaag gepost voor onze donateurs, dus als het goed is, liggen die net op tijd  in de brievenbus bij onze donateurs.

Volvo (de geheel zwarte kater) blijkt een oude bekende te zijn van Toriobello; beiden uit Spanje en blijkbaar samen in een grote ren gezeten. Old friends...

 

Dinsdag, 6 december 2022

Bij dieren redden hoort ook het onafscheidelijke afscheid nemen. Ditmaal was de beurt aan SUMI, die we samen met Jodie (ataxie) en Spot uit Spanje hadden overgenomen van Marjan Medema. Hartfalen, vocht achter de longen. Het was haar tijd, we hebben er vrede mee.

Dit trio was ooit ingeleverd bij een Spaans dodingsstation, nadat hun bazinnetje was overleden. De dochter van het bazinnetje had beloofd voor het trio katten te zorgen. Dat deed ze, door ze direct bij het dodingsstation af te leveren, na de dood van haar moeder (het bazinnetje). Waar ze direct weer werden uitgehaald door Marjan en haar collega's.

Met name Jodie had het daar niet naar haar zin vanwege haar ataxie. Zijn ze toch nog alle drie goed terechtgekomen en kunnen ze nu hun bazinnetje terugzien. (Die dochter krijgt karma nog wel op haar pad, geen zorgen).

 

 

Zaterdag, 3 december 2022

We gaan even Sinterklaas vieren, samen met onze vrijwilligers en hun (klein)kinderen. Iedereen veel plezier gewenst!