U bent hier : Juli 2018

Juli 2018

Zaterdag, 28 juli 2018

Beste vrienden van onze stichting,

Het regent eindelijk. Gelukkig.

We hebben 2 broers in de opvang die een goed tehuis zoeken. Er zijn kosten aan verbonden. Allebei 4 jaar. Door de warmte zijn ze verkast naar de voorraad-schuur.

Mister vindt het veels te warm!

Een heel kort dagboek want het is hier druk en we hebben weinig vrijwilligers. Die genieten van een welverdiende zomervakantie.

Hartelijke groet,

Leon Schröder.

Zaterdag, 21-07-2018

Beste vrienden,

We gaan even twee speciale broers ophalen, die we als gastgezin gaan opnemen. Dus ja: ze zoeken een goed tehuis. Vier jaar allebei.

Aramis en Porthos (mist één oog door niesziekte)

 

Zaterdag, 14-7-2018

Beste vrienden van onze stichting,

Ten eerste heuglijk nieuws want onze secretaris John is tien jaar getrouwd met zijn Claudia! En nog steeds dieren-gek, allebei, waar wij heel blij mee zijn.

Vervolgens kregen we nog meer goed nieuws, want dierenliefhebber Marco belde ons: er stond nog een collectebus op de toonbank van zijn winkel en die smeekte erom om geleegd te worden!

En toen ons aller verbazing zaten er in die flink zware bus maar liefst 125 euro voor de dieren in onze opvang! Dus Marco en collega's: Jodie snuffelt hier nog even aan de collectebus, die je zo voor ons bewaard hebt en bedankt je hartelijk!

We kwamen nog een foto tegen van het bouwpakket, dat we als donatie kregen. En dat dit opleverde:

Het is hier erg warm en we zijn een beetje aan het opruimen. Er zijn veel krabpalen die onze katten niet gebruiken en een advertentie op marktplaats heeft ons een mevrouw opgeleverd, die nu onder weg is om er twee op te halen. Soms moet je eens goed alles opruimen.

Gras geplet maar Sneeuwwitje is weer gelukkig. Ze kreeg twee weken geleden haar jaarlijkse inenting en meestal wordt ze dan juist niesziek, maar (even afkloppen) tot nu toe gaat het nog steeds goed.

Iedereen een prettig weekeind en tot volgende week,

Leon Schröder.

Zaterdag, 7-7-2018

Beste vrienden van onze stichting,

Het is nogal druk zonder vrijwilligers, die genieten van hun welverdiende vakantie. Dus ditmaal slechts een kort dagboek.

We mochten nog gratis voer halen. Het was een aardig eind rijden en het was allemaal hondenvoer, dus we kunnen hier vermelden dat er weer een heleboel hondjes blij waren!

Helaas hebben we ook verdrietig nieuws. Zoals u zich waarschijnlijk nog wel herinnert, heeft ons eerste hulpje Job onze langzitter Luuk mee naar huis genomen. Luuk blij, Job blij. (Luuk had een jaar in een asiel gewoond, zonder dat iemand hem wilde hebben, waarna wij hem meenamen). Helaas wilde Luuk niet meer eten en bij de dierenarts bleek, dat zijn nieren ermee gaan stoppen. Veel verdriet dus bij de familie van Job en ook werd een traantje weggeslikt. Het belangrijkste is echter, dat deze mensen helemaal gek van Luuk waren en hij van hen.

Iedereen een goed en zonnig weekeind,

Stephanie van der Toorn.

  
Contact Informatie
an image
Dierenplaatsing.nl
Den Haag
E-mail: Diana Spaans

Tel: (070) 352-22 59
Sponsoren